Βγες στη βροχή με στυλ! Τα πιο cool outfits για το σημερινό καιρό.

Τα ρούχα που επιλέγουμε πρέπει να είναι πάντα συμβατά με την κάθε ημέρα αλλά και τις καιρικές συνθήκες. Επομένως, τώρα που διανύουμε μία βροχερή εβδομάδα, υπάρχει μία έξτρα δυσκολία, καθώς πρέπει να βρούμε τα κομμάτια που θα μας προστατέψουν από την υγρασία, θα μας κρατήσουν προστατευμένες από το νερό και βέβαια θα μας κολακέψουν.

Είναι πρωί, κοιτάς έξω στο παράθυρο και βλέπεις ότι βρέχει. Μην ανησυχείς, εμείς είμαστε μαζί σου. Σε αυτό το θέμα θα βρεις χρήσιμες συμβουλές για το τι να βάλεις ώστε να είσαι στιλάτη ακόμα και όταν βρέχει καταρρακτωδώς.

1. Παπούτσια : Η βροχή δεν τα πάει καλά με τα sneakers εκτός αν είναι δερμάτινα, οπότε η λύση είναι γαλότσα ή δερμάτινο μποτάκι αλλά χωρίς κορδόνια ώστε να μην μπαίνει από πουθενά νερό!

2. Πανωφόρι: Σίγουρα πρέπει να αποφύγεις υφάσματα που περνάει το νερό, δηλαδή cardigans, wool jackets, γούνες! Tα puffer jackets και οι καμπαρντίνες είναι μία τέλεια λύση και τα parka επίσης. Το μήκος που θα επιλέξεις (καλύτερα όχι πολύ κοντό) μπορεί να βοηθήσει να είσαι ζεστή και στεγνή για όλη τη μέρα! Ενώ σαν εναλλακτική πρόταση κρατάς το βασικό σου jacket και προσθέτεις από πάνω ένα αδιάβροχο που πλέον βρίσκεις πολύ stylish και σε ωραία χρώματα! Και κάνεις και layering.

3. Ρούχα: Πες ναι στα στενά παντελόνια που μπορούν να μπουν μέσα από τις μπότες. Τα δερμάτινα ρούχα εκδείκνυνται για τις βροχερές μέρες, καθώς το νερό κυλάει πάνω τους και σε κρατάνε στεγνή. Επίσης, ένα ελαφρώς cropped παντελόνι με αρβυλάκια είναι ιδανικός συνδυασμός. Άλλη εναλλακτική είναι φόρεμα με αρβυλάκια: Μια μάλλον τολμηρή πρόταση για πολύ μοδάτα κορίτσια, αν το τολμήσετε πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικές ή να επιλέξετε over the knee μπότες.

Επιμέλεια: Γκανιάτσα Δέσποινα

Comments are closed.