Η χρωματική παλέτα του 2020-2021

Κάθε εποχή οι διάσημοι οίκοι μόδας μας παρουσιάζουν τις προτάσεις τους για τα ρούχα, αλλά και τις αποχρώσεις που θα κυριαρχήσουν. Αν λοιπόν αναρωτιέστε ποια θα είναι τα top χρώματα για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021, η λίστα που ακολουθεί θα σας δώσει μια ιδέα.
Τα χρώματα είναι δυσκολότερο να θεωρηθούν εκτός μόδας και επιπλέον οι συνδυασμοί παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο. Όμως κάποια χρώματα κάθε χρόνο είναι περισσότερο ποθητά. Ας δούμε τα φετινά!

Κόκκινο

Στις κόκκινες αποχρώσεις φαίνεται πως υπάρχει μεγάλη ποικιλία. Ο πιο έντονος είναι το λεγόμενο Mandarin red, το οποίο είναι ζωηρό, θερμό και πολύ φωτεινό.

Αντίθετα το Samba είναι ένα πιο σκούρο και βαθύ κόκκινο χρώμα, ενώ και οι μπορντό αποχρώσεις Fired Brick και Burnt Henna δε θα μπορούσαν να λείπουν από τη χειμωνιάτικη μόδα.

Πορτοκαλί

Μέσα στα γενικότερα σκούρα και ουδέτερα χρώματα του Φθινοπώρου και του Χειμώνα, ένα πορτοκαλί μπορεί να δώσει την ένταση που χρειαζόμαστε, φτιάχνοντας μας την διάθεση.

Αν το τόσο έντονο πορτοκαλί (Οrange Τiger) δεν σας γεμίζει, υπάρχει και η πιο απαλή, εξίσου βαθειά απόχρωση με κίτρινους υποτόνους, το Βutterscotch.

Χακί

Αγαπημένο και ιδανικό για την εποχή το χακί χρώμα δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα. Είναι τόσο σκούρο όσο χρειάζεται, αλλά και τόσο απαραίτητο στο ντύσιμο της σεζόν.

Γκρι

Στις γκρι αποχρώσεις θα δούμε τόσο την ανοιχτόχρωμη Sleet, όσο και την πιο σκούρα Asphalt Gray. Το ανοιχτό Sleet πρόκειται για μια διαχρονική ψυχρή απόχρωση που δείχνει πολύ σικάτη και ταιριάζει με όλα τα υπόλοιπα ψυχρά χρώματα της σεζόν.

Στην άλλη μεριά της γκρι χρωματικής παλέτας, το σκούρο Asphalt gray θα φορεθεί πολύ σε παλτά και κάπες, καθώς και στα κοστούμια της περιόδου αυτής.

Μαύρο

Από τα κορυφαία χρώματα για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021 δεν θα μπορούσε βέβαια να λείπει το μαύρο. Αυτό το κλασσικό και διαχρονικό χρώμα που φοριέται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, αλλά ακόμη περισσότερο αυτή την περίοδο είναι πολύ κομψό και στιλάτο.

Υπόλευκο

Μια όμορφη και ουδέτερη επιλογή για το ντύσιμο μας φέτος είναι οι υπόλευκοι τόνοι. Πρόκειται για τα λεγόμενα και ως σπασμένα λευκά που στην ουσία είναι αποχρώσεις με υποτόνους του μπεζ, γκρι, κίτρινου κλπ. Η επιλογή ενός σπασμένου λευκού με γκρι υποτόνους, όπως το Jet stream και το Almond oil, το οποίο είναι ελαφρώς πιο θερμό θα αποτελέσουν για φέτος μια πολύ trendy πρόταση.

Επιμέλεια: Γκανιάτσα Δέσποινα

Comments are closed.