Ιδέες για φθινοπωρινά looks το Σαββατοκύριακο!

Ο πρώτος φθινοπωρινός μήνας του χρόνου είναι εδώ και καθώς αναμένεται το πρώτο κρύο σαββατοκύριακο εμείς σου έχουμε τα καλύτερα looks για να πάρεις κάποιες ιδέες. Είτε αποφασίσεις να πάς για ψώνια, είτε για να απολαύσεις έναν καφέ ή ένα brunch πρέπει να ντυθείς κατάλληλα με βάση της εποχή. Το διάστημα είναι μεταβατικό και η ψύχρα σε κάνει να αναζητάς ένα cozy look που να ανταποκρίνεται και στα τερτίπια το καιρού. Τη μία μπορεί να κρυώνεις και την άλλη να έχει έναν ήλιο που σε κάνει να ζεσταίνεσαι. Οπότε, είναι η ιδανική εποχή για να κάνεις layering, αλλά και mix & match για να είσαι street chic και το Σαββατοκύριακο. Με άλλα λόγια, συνδύασε καλοκαιρινά κομμάτια με φθινοπωρινά και είσαι έτοιμη!

Κάνοντας μία περιήγηση στους λογαριασμούς των fashion experts ξεχωρίσαμε μερικά σύνολα, που αποτελούν ιδανικές επιλογές για τις ημέρες με τις απότομες εναλλαγές στη θερμοκρασία. Μην ξεχνάς πως κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου ξυπνάς με κρύο, περπατάς με ζέστη και κοιμάσαι σε κάποια ενδιάμεση κατάσταση. Για αυτό και χρειάζεσαι looks με μεγάλη ”μεταβατική ικανότητα”.

Αυτά, λοιπόν, που σου παρουσιάζουμε παρακάτω, πληρούν όλες τις παραπάνω προυποθέσεις, αποτελούνται από βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας, οπότε σίγουρα μπορείς να αναδημιουργήσεις και είναι ”street style approved”.

Επιμέλεια: Γκανιάτσα Δέσποινα

Comments are closed.