Μάθε πως να βγάζεις τέλειες #selfies σαν να είσαι blogger!

Μία πρόσφατη έρευνα που έγινε στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια έδειξε πως οι selfies μας κάνουν ευτυχισμένους. Πιο συγκεκριμένα οι ερευνητές δήλωσαν πως όσο πιο πολλές βγάζουμε τόσο πιο αισιόδοξοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση νιώθουμε. Γι’ αυτό εκμεταλλεύσου την είδηση αυτή και ξεκίνα να βγάζεις καθημερινά, ακολουθώντας τα παρακάτω tips που θα σου χαρίσουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα!
  • Το Νο1 tip για μία άψογη selfie είναι το φυσικό φως – τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό! Γι’ αυτό προτίμησε να βγάζεις τις φωτογραφίες σου σε εξωτερικούς χώρους και κατά προτίμηση τις πρωινές ώρες ή όταν αρχίζει να σουρουπώνει που το φως διαχέεται ομοιόμορφα και οι ακτίνες του ηλίου δεν είναι κάθετες.
  • Αν απ’ την άλλη θες να φωτογραφηθείς σε κάποια βραδινή σου έξοδο, απέφυγε τη νυχτερινή λήψη του κινητού σου και ζήτα τη βοήθεια μίας φίλης σου. Ζήτα της να σε φωτίσει πλαγίως με το φλας του κινητού της, αλλά σε καμία περίπτωση να μην ρίξει όλο το φως κατευθείαν πάνω σου.
  • Μην υποτιμάς το background σου. Μπορεί να είσαι εσύ – και οι φίλες σου – το επίκεντρο μίας selfie, αλλά ένα όμορφο και καλαίσθητο background θα σου χαρίσει μερικά likes παραπάνω. Οπότε απέφυγε ακατάστατα δωμάτια και αναζήτησε όμορφες γωνιές, ειδυλλιακές παραλίες, πάρκα με όμορφα λουλούδια ή κτήρια με όμορφη αρχιτεκτονική.
  • Δώσε έμφαση στα δυνατά χαρακτηριστικά του προσώπου σου με τη βοήθεια του μακιγιάζ και τόνισε λίγο περισσότερο τα φρύδια, τα μάτια ή τα χείλη, καθώς θα “γράψουν” καλύτερα έτσι.
  • OMG! Σπυράκι είναι αυτό; Δεν αγχωνόμαστε, όμως, αφού υπάρχει λύση και ονομάζεται Facetune app. Με μερικές κινήσεις μπορείς να “σβήσεις” ατέλειες, όπως είναι η ακμή, οι μαύροι κύκλοι και οι ραγάδες. Μία πιο οικονομική εναλλακτική είναι το Beautify app, το οποίο είναι free και κάνει εξίσου καλή δουλειά.
  • Last but not least… Αυτοπεποίθηση και χαμόγελο! Ίσως αυτά να είναι και τα πιο σημαντικά στοιχεία για μία πετυχημένη selfie. Μην τα ξεχνάς!

by Chara Mikrou

Comments are closed.