Οι Top Influencer μόδας για το 2017…

Το τέλος του 2017 πλησιάζει και οι απολογισμοί της χρονιάς είναι αναπόφευκτοι! Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί και η λίστα με τους celebrities που είχαν τη μεγάλυτερη επιρροή στο κομμάτι του στιλ. Πλέον κάθε τομέας της μόδας μετριέται σε αριθμούς. Η επιτυχία πλέον είναι μετρήσιμη με κλικ και likes και κάπως έτσι προκύπτουν μέσω του ιστότοπου “Lyst” η πεντάδα με τους celebrities που επηρεάζουν σε μεγαλύτερο βαθμό το καταναλωτικό κοινό.

Συγκεκριμένα, τη πρώτη θέση των fashion influencer με την περισσότερη επιρροή στα social media κερδίζει φυσικά η Rihanna, με τις σχετικές αναζητήσεις γύρω από το όνομά της να παίρνουν φωτιά, όπως και τα brands που φόρεσε όπως Puma, Off-White, Molly Goddard, Gucci and Raen να αποτελούν τα πιο ποθητά brand  για το 2017. Ότι φόρεσε, το θέλαμε και είναι λογικό αφού φόραγε πάντα πρώτη τα πιο hot κομμάτια (όπως αυτές τις Tom Ford τζιν μπότες).

Στη δεύτερη θέση βλέπουμε τη Selena Gomez, αφού τα περισσότερα brands θέλησαν να συνεργαστούν μαζί της λόγω του μεγάλου αριθμού followers που διαθέτει, οι οποίοι ξεπερνούν τα 120 εκ. Τελικά συνεργάστηκε κυρίως με τις εταιρίες Coach, Louis Vuitton, Sandy Liang και Rouje.

Τρίτη έρχεται η Bella Hadid, η οποία συνεργάστηκε με πολλά νεανικά brands των οποίων αποφάσισε να φορέσει δημιουργίες, αλλά και η συνεργασία της με τις Chanel και Victoria’s Secret έκανε εντύπωση.

Ενώ ακολουθούν η Kate Middleton και η νεοεισερχόμενη Meghan Markle, οι οποίες αν και μακριά από το χώρο της μόδας φαίνεται να επηρεάζουν εξίσου το καταναλωτικό κοινό με τις στυλιστικές τους επιλογές. Χαρακτηριστικά αναφέρω πως η τσάντα που κρατούσε η μέλουσα πρισκίπισσα, στη πρώτη επίσημη εμφάνιση με τον Πρίγκιπα Χάρι, έγινε sold out σε 11 λεπτά!

By Despoina Gkaniatsa

 

Comments are closed.