Οι Louis Vuitton αποσκευές αποτελούν την επιτομή της κομψότητας στο travelling!

Κάθε αστέρι του Hollywood, κάθε επιτυχημένος μουσικός και τραγουδιστής, κάθε supermodel και κάθε επιχειρηματίας δεν νοείται να εμφανιστεί στις πύλες εξόδου ενός αεροδρομίου χωρίς τουλάχιστον μια αποσκευή που να φέρει τη «χρυσή» υπογραφή του γαλλικού οίκου μόδας Louis Vuitton.

Αυτή η «ταξιδιωτική» παράδοση με τις αποσκευές του οίκου Louis Vuitton έχει τις ρίζες του βαθιά στο παρελθόν, από την δεκαετία του ’50 και ’60… Ενώ τα εμβληματικά σχέδια του οίκου Louis Vuitton συνεχίζουν την πορεία τους στο μέλλον με φρέσκες ιδέες από το παρελθόν, συνοδεύοντας το κάθε ταξιδιώτη στους δικούς του προορισμούς. Βέβαια, celebrities όπως η Sarah Jessica Parker, η Lady Gaga, η Angelina Jolie, η Rosie Huntington-Whiteley, η Cameron Diaz και πάρα πολλοί άλλοι, που φωτογραφίζονται με τις δεκάδες Louis Vuitton αποσκευές τους στα αεροδρόμια, φέρνουν συχνά την επιθυμία της απόκτησης μια τέτοιας αποσκευής, η οποία θα λέγαμε πως είναι η επιτομή της κομψότητας στο travelling!

Μέσα στα χρόνια η ποικιλία είναι μεγάλη, όμως αυτά τα τέσσερα κομμάτια ειναι τα πιο διαχρονικά και μπορείτε να τα βρείτε και να τα νοικιάσετε στο site μας. Δείτε τα όλα παρακάτω!

https://www.starbags.gr/product/kafe-monogram-canvas-sirius-65-valitsa-taksidiou-20390.htm?lang=en&path=823471512
https://www.starbags.gr/product/kafe-monogram-canvas-keepall-60-valitsa-taksidiou-20411.htm?lang=en&path=-1322226260
https://www.starbags.gr/product/speedy-carryall-se-mauro-epi-derma-9161.htm?lang=en&path=147771798
https://www.starbags.gr/product/speedy-carryall-se-mauro-epi-derma-3212.htm?lang=en&path=1758352296

Comments are closed.