Τα αγαπημένα αξεσουάρ της σεζόν!

Η εμφάνιση κάθε γυναίκας ολοκληρώνεται με τα κοσμήματα και γενικότερα τα αξεσουάρ. Είναι η λεγόμενη λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά! Διακριτικά ή κομψά, ογκώδη ή εκθαμβωτικά τα κοσμήματα δίνουν την πινελιά που χρειάζεται για να απογειωθεί κάθε σύνολο.

Τεράστιες και πολλαπλές αλυσίδες

Οι αλυσίδες θα συνεχίσουν να φοριούνται πολύ, είτε πρόκειται για μια τεράστια και χοντρή αλυσίδα ή για τον συνδυασμό περισσοτέρων μικρότερων, το αποτέλεσμα θα είναι μοντέρνο και πολύ εντυπωσιακό. Μάλιστα η μορφή της αλυσίδας δεν θα περιοριστεί μόνο στα κολιέ. Θα αποτελέσει εξίσου βασικό στοιχείο στα σκουλαρίκια και τα βραχιόλια.

Μονό σκουλαρίκι

Το να φοράτε ένα μόνο σκουλαρίκι αποτελεί μια τάση τα τελευταία χρόνια, φέτος όμως το trend αυτό περιορίζεται λίγο περισσότερο, κάνοντας τα μακριά σχέδια να είναι must. Συνοδεύσετε το μακρύ και oversized σκουλαρίκι σας με ένα μικρότερο στο άλλο αυτί.

Μακριά κολιέ

Ακόμη μια όμορφη τάση για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021 είναι τα μακριά κολιέ. Σε μίνιμαλ ή πιο περίτεχνη γραμμή, τα κοσμήματα αυτά μπορούν να μεταμορφώσουν πλήρως ακόμη και την πιο απλή μπλούζα, κάνοντας την glamorous.

Κοσμήματα με πολύχρωμους πολύτιμους λίθους

Πρόκειται για κολιέ και σκουλαρίκια, κατά κύριο λόγο, τα οποία έχουν πάνω τους πολύτιμα πετράδια σε ποικίλα χρώματα. Είτε έχουν ένα χρώμα (δηλαδή ένα είδος πολύτιμου λίθου) σε όλο το κόσμημα είτε υπάρχει ποικιλία χρωμάτων πάνω στο ίδιο κόσμημα.

Κοσμήματα σώματος

Μπορεί να είναι αρκετά ιδιαίτερο και να μην το βλέπουμε συχνά να φοριέται στους δρόμους, ωστόσο οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας συνεχίζουν να το θεωρούν ως trendy αξεσουάρ και αυτή την περίοδο.

Ο λόγος για τα κοσμήματα σώματος που συνήθως είναι φτιαγμένα από αλυσίδες ή δέρμα διακοσμημένο με διάφορα στολίδια. Φοριούνται στον κορμό και δίνουν σε ένα μονόχρωμο και απλό ντύσιμο την glamorous ή ροκ όψη που θα το απογειώσει.

Μαντήλια στο λαιμό

Τα μεταξωτά μαντήλια επικράτησαν στις πασαρέλες και τα fashion weeks. Είναι ζεστά, αλλά χωρίς να σας σκάνε, οπότε μπορούν εύκολα να φορεθούν καθ’ όλη τη σεζόν. Είναι μεταξωτά, οπότε προσδίδουν κομψότητα μαζί με την απλότητά τους. Είναι από μόνα τους στιλάτα, οπότε αντανακλούν το χαρακτηριστικό τους αυτό και σε εσάς που τα επιλέγετε.

Χοντρά βραχιόλια

Πολλοί fashion experts και fashion bloggers θεωρούν την παρούσα ως μία από τις πιο ενδιαφέρουσες τάσεις της μόδας για τα Αξεσουάρ Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020-2021. Πρόκειται για τα φαρδιά βραχιόλια που συνήθως μπαίνουν κατά μονάς στο ένα χέρι σας. Όπως προτάθηκε κι από τους διάσημους σχεδιαστές, τα κοσμήματα αυτά κατασκευάζονται από ρητίνη ή οξικό άλας. Όχι από πολύτιμους λίθους ή ακριβά μέταλλα. Κι αυτό τα καθιστά πολύ πιο προσιτά σε όλες μας.

Κοσμήματα με πέρλες

Σε ποια δεν αρέσουν οι πέρλες; Ποια από εσάς δεν έχει κάποιο κόσμημα με πέρλες; Οι σχεδιαστές, μάλιστα, πρότειναν μία ευρεία γκάμα από κοσμήματα με πέρλες. Κολιέ και σκουλαρίκια με μία ή περισσότερες πέρλες, μικρότερου ή μεγαλύτερου μεγέθους. Ακόμη και αξεσουάρ μαλλιών, όπως στέκες, γεμάτα με όμορφες πέρλες.

Επιμέλεια: Γκανιάτσα Δέσποινα

Comments are closed.