Τοπ street style looks απο τις εβδομάδες μόδας του κόσμου!

Αποτελεί πλέον κοινή παραδοχή πως πολλές από τις πρωτοποριακές ιδέες και τάσεις της μόδας γεννιούνται στις εβδομάδες μόδας των Ευρωπαϊκών χωρών. Όπως είναι φυσικό, την περίοδο αυτή στην Εβδομάδα μόδας βρίσκονται τοπ μόντελ, fashion editors, buyers και οι πιο δημοφιλείς street stylers που κάνουν το δικό τους catwalk στους δρόμους της πόλης, εκεί όπου γεννιούνται τα trends. Τα πρώτα trends για την σεζόν που ακολουθεί υιοθετούνται και εφαρμόζονται εκεί, με τις fashionistas να περιμένουν εναγωνιωδώς να τα δουν. Εμείς μαζέψαμε και σας παρουσιάζουμε τα δικά μας αγαπημένα street style looks.

Τα κοστούμια επέστρεψαν δυναμικά, αφότου είχαν μείνει σχετικά πίσω την περασμένη χρονιά, ενώ το πορτοκαλί είναι το surprise trend του χειμώνα που έρχεται να φωτίσει τα μουντά σύνολα.

Τα brands επιμένουν στο oversized fit, στα φορέματα αλλά και στα παντελόνια και τα σακάκια, ενώ τα τοπ γίνονται πιο ντελικάτα -άλλοτε πιο αθλητικά, πλεκτά ή με περίπλοκα straps.

Τα μεσαία τακούνια γίνονται ξανά cool, όμως τίποτα δεν κλονίζει την παντοδυναμία των comfy shoes, είτε πρόκειται για Birkenstock ή Crocs, είτε για πιο κομψά αλλά πάντα αθλητικά μαύρα μποτάκια. Παρακάτω, δείτε μερικά street-style looks με πρωτότυπους και φρέσκους συνδυασμούς και προτάσεις, που αντανακλούν το στιλιστικό vibe από τις εβδομάδες μόδας όλου του κόσμου και τις τοπ τάσεις του χειμώνα.

Επιμέλεια: Γκανιάτσα Δέσποινα

Comments are closed.